Partly Stealin' Hatred - Get Outta My Dreams Get Into My Car

Snart färdiga


Att köpa marmor i sverige.

Nu är det så att vi håller på att renovera köket. Som ni vet så är vi nästan färdiga med hela huset (det kommer att komma ett inlägg med bilder på det färdigställda inom kort, ska bara ta en massa bilder när ingen är hemma). Som sagt, huset är i princip färdigt det är bara köket som är kvar. Vi valde att göra en lite lättare renovering där. Golvet har vi slipat så det ser lite snyggare ut. Vi har även sett till så att golvet ska tåla att vi råkar spilla vatten på det emellanåt. (Sådant händer ju i ett kök). Sen har vi mest bytt ut luckor till skåpen, själva stommen såg bra ut och vi tänkte tt det är lika bra att låta den får sitta kvar, det är ju ändå ett stort jobb att byta ut allt det där, så kan man slippa ett moment eller två så är ju det ganska tacksamt. VI är även på jakt efter riktigt snygg marmor att lägga på köksbänken. Marmor känns som en riktigt bra grej att ha i ett kök. Det är tåligt och man kan lätt städa det. Allting glider av det i princip och det känns som något som skulle vara skönt att ha i ett kök. Det behövs inte heller vara speciellt tjock marmor utan man kan ju komma ganska långt med ganska tunt. Man vill ju såklart att det ska hålla om man råkar tappa något eller ställer något varmt på det, så man måste ju ha en tjocklek som fungerar till ett kök. När skivorna kommer in så kommer vårt kök bli väldigt snyggt och fräscht och det kommer att kännas ännu bättre när köket är färdigt för så kommer vi att vara värdiga med hela huset.