Partly Stealin' Hatred - Get Outta My Dreams Get Into My Car

Att bo lite större


Så, vi planerar att skaffa oss ett hus. Vi har bott i lägenhet så länge nu att vi känner oss lite instängda. Vi vill ha en trädgård, vi vill kunna måla om, när vi vill och om vi vill. Vi vill ha lite mer frihet, lite mer utrymme. Vi känner att lägenheten känns för liten just nu. Dessutom skulle det bara smart att bo i ett hus om vi någon gång skulle vilja skaffa barn eller så. Det kommer vi nog inte göra i första taget, men det kan ju vara bra att ha förberett lite genom att ha flyttat till ett hus redan nu, så slipper man flytta mitt under graviditeten eller när barnet är för litet. Men först måste vi få ett huslån, jag tror inte att det ska bli något större problem eftersom vi båda har en stadig inkomst och det ser inte ut som om vi ska förlora våra jobb inom en snar framtid. Sen börjar det roliga att leta efter hus. Jag har redan börjat tjuvkika. Man vill ju se hur marknaden ser ut, vad priserna ligger på och vilka ställen där det säljs mest hus på. Vi vill nog inte flytta från staden vi bor i nu, vi trivs väldigt bra och vi vill ju kunna behålla våra jobb. Det är ju en stor fördel att redan på i den stad man vill ha ett hus i. Så vi vet ju på ett ungefär där vi kan tänka oss att bo på. Det känns spännande att gå vidare i livet och bli husägare. Det känns väldigt vuxet på något sätt och jag ser verkligen fram emot att ha extra utrymme och en liten trädgård att ta hand om. Att dessutom få sola i sin egen trädgård utan alla grannar som kommer och stör.