Partly Stealin' Hatred - Get Outta My Dreams Get Into My Car

Kan behövas lite idéer

När det väl är dags för en svensexa så kan det var lite svårt att komma på vad man ska göra, men då kan man kolla runt och söka på till exempel " svensexa tips stockholm " och så får man bra idéer på vad man kan göra. Som att spela bowling eller biljard eller något likande. Man vill ju att det ska vara något kul som personen kommer att tycka om och man vill ju inte att personen ska tycka att det är jobbigt utan att det ska bli ett fint minne tillsammans med sin vänner.

Ja bra att kolla upp saker i tid

Ja det kan bra bra att kolla uppsaker i tid så att man vet att det går att ordna och att kolla med alla som ska vara med så att dom verkligen bokar upp sig, det är ju toppen när det går att göra det så. Man kan ju till exempel se till att det går att göra saker som alla vill vara med på och om man är fler så kanske man har råd att lägga lite mer pengar än vad man annars kan göra. Så det är alltid bra att börja i god tid så att man kan få det så bra som möjligt och att alla blir så nöjda som möjligt. Det är nog det bästa tipset som man kan få och som gör att det blir toppen och en trevlig stund för alla och ett trevligt minne. Ja det är toppen när det går att göra på det viset och att man kan hitta på saker som man kommer komma håg för resten av livet och bara ha kul.
Och det finns ju så många bra saker som man kan göra och så många roliga saker att hitta på och ha roligt med. Så det är toppen.